Selecteer een pagina

LUZ

ER IS GEEN RUIMTE VOOR SCHAAMTE IN MIJN DOMINANTE BIJZIJN. ZUL JE MIJ INSPIREREN?

Je komt alleen om mij te aanbidden

Bedwelmend, queer en sexy, zal ik alle genders prikkelen en uitdagen in spelletjes vol onderdanigheid en zoete overgave. Voel hoe mijn vingers jouw huid zacht strelen. Lik mijn laarzen schoon en gehoorzaam al mijn bevelen. Met goddeloze humor, verleidend gefluister of een scherpe tong en een nog scherpere zweep, haal ik plezier uit jouw laten smeken voor wat het is dat je zoekt – pijn, stimulerende sensatie, vernedering, wellustige uitdaging, kleinering, verootmoediging. Samen kunnen we de fluwelen randen en donkere dieptes van jouw meest rijpe en decadente fantasieen verkennen. Geef je aan mij over en ik zal je hulden in euforie.

Mijn kracht zit in ondermijning. Fetish is fascinerend en ik verlang naar de uitgestrekte losbandigheid die het losmaakt, maar ben niet snel tevreden of onder de indruk. Als je niet oprecht bent in jouw fantasieen, kan ik dat ruiken. Typische femdom, of buitenwereldlijke thema’s, ik verwelkom ze allen. Er is geen ruimte voor schaamte in mijn dominante bijzijn. Zul je mij inspireren?

Luz

ER IS GEEN RUIMTE VOOR SCHAAMTE IN MIJN DOMINANTE BIJZIJN. ZUL JE MIJ INSPIREREN?

Will you spark my imagination?

YES

gagging
caning
whipping
bondage

worship 
humiliation
spitting
tease and denial 
tickeling 
ignore/ abandonment
objectification 
forced play
edging and orgasm play

EXTRA

price at dommes discretion
cbt
pegging
goldenshower
roleplay
forced milking

brat taming
feminization training
housemaid training
face sitting
menage a trois
fetishes upon discussion
special request

NO

waste play 
blood play
needle play 
wrestling 

BOEK LUZ

Voordat we je boeking kunnen bevestigen, willen we je graag persoonlijk spreken en enkele details doornemen. Reserveer een plek in onze agenda voor je intakegesprek. Je kunt ook direct telefonisch of via WhatsApp contact met ons opnemen via +31 85 4017 500 om je wensen te bespreken.