Selecteer een pagina

Princess Hime

WIL JIJ FYSIEK EN METAAL OVERMEESTERD WORDEN DOOR EEN ELEGANTE DONKERE MEESTERES? BOEK DAN MET MIJ EN START EEN AVONTUUR VOL LUST, PIJN EN PLEZIER…

Ik ben streng, dominant en sadistisch

Mijn naam is Hime. Deze naam betekent princes in het japans en dat is ook precies wat ik ben, een dominante Princes. Ik geniet ervan mannen in mijn macht te hebben en aanbeden te worden.

Als jij onderdanig bent, ben je bij mij aan het juiste adres. Ik voelde mij altijd al enkel aangetrokken tot onderdanige mannen, hou van masochisten en ben dol op het trainen van mannen. Of je nu een foot fetish hebt, dol bent op een beetje pijn, of graag wordt vernederd. Het zijn allemaal middelen die ik gebruik om een jouw te trainen tot Mijn perfecte slaaf.

Zeker ook beginnende slaven kunnen daarom bij Mij terecht. Ik introduceer graag mannen aan hun onderdanige kant en hoe goed het kan voelen om iemand te dienen. Met ervaren slaven verleg ik graag grenzen in hoe ver ze willen gaan om een vrouw te dienen. Ik ben streng, veeleisend en sadistisch, maar ook empathisch en zorgzaam ingesteld. Het kan moeilijk zijn mij tevreden te stellen, maar als een slaaf de juiste inzet toont beloon ik graag en mijn beloningen zijn het meer dan waard.

Princess Hime

WIL JIJ FYSIEK EN METAAL OVERMEESTERD WORDEN DOOR EEN ELEGANTE DONKERE MEESTERES? BOEK DAN MET MIJ EN START EEN AVONTUUR VOL LUST, PIJN EN PLEZIER…

Lust, pain and pleasure

YES

gagging
caning
whipping
bondage 
humiliation
face spitting
tease and denial 
tickeling 
ignore/ abandonment
objectification 
forced play

EXTRA

price at dommes discretion
cbt
roleplay
chastity play
feminization training
housemaid training
menage a trois
fetishes upon discussion
special
request

NO

waste play 
blood play
needle play 
wrestling 

BOEK PRINCESS HIME

Voordat we je boeking kunnen bevestigen, willen we je graag persoonlijk spreken en enkele details doornemen. Reserveer een plek in onze agenda voor je intakegesprek. Je kunt ook direct telefonisch of via WhatsApp contact met ons opnemen via +31 85 4017 500 om je wensen te bespreken.