Selecteer een pagina

Rose

Ik ben Rose, maar laat die lieve naam je niet in verwarring brengen…

SINDS IK JONG BEN GENIET IK ERVAN OM DOMINANT TE ZIJN

Sterker nog, vroeger kwam ik vaak in de problemen omdat ik ‘te bazig’ zou zijn. Dit heeft zich natuurlijk geuit in een interesse in femdom. Iemand zich volledig zien overgeven en smeken naar meer is een van de zoetste dingen die ik mij kan voorstellen.

Ik heb altijd genoten van het ondergrondse, en het afstoten en loslaten van de lagen schaamte die wij allen verwerven in ons leven. Taboe’s zijn er om doorbroken te worden vind ik, en ik geniet ervan een ruimte te creëren voor jou om jouw vuile fantasieën te verkennen. Fetish en dominantie gunnen mij de mogelijkheid verder te zinken in mijn eigen zedeloze aard.

Ik houd van controle op elke manier, wisselend tussen een harde en zachte aanpak, welke jou hoe dan ook zal doen rillen. Als ik mij zacht voel, houd ik ervan je te strelen en lieve woorden in je oren te fluisteren, waardoor jij je veilig en beschermd kan voelen. Maar als ik mij minder welwillend voel, zal ik niet schromen jou vast te binden om je een toontje lager te doen zingen.

Lijfstraf is voor mij de enige manier om een goede slaaf te doen gehoorzamen. Ik houd er ook van met strap-ons te spelen met mensen van elk gender, en bied pegging-training aan.

Rose

Ik ben Rose, maar laat die lieve naam je niet in verwarring brengen…

Don’t let my sweet name fool you

YES

gagging
caning
whipping
bondage 
humiliation
face spitting
tease and denial 
tickeling 
ignore/ abandonment
objectification
edging and orgasm play 

EXTRA

price at dommes discretion
cbt
pegging
roleplay
face sitting
forced milking
feminization training
housemaid trainig
menage a trois
menage a quatro
fetishes upon discussion
special request

NO

waste play 
blood play
needle play 
wrestling 

BOOK ROSE

Voordat we je boeking kunnen bevestigen, willen we je graag persoonlijk spreken en enkele details doornemen. Reserveer een plek in onze agenda voor je intakegesprek. Je kunt ook direct telefonisch of via WhatsApp contact met ons opnemen via +31 85 4017 500 om je wensen te bespreken.