Selecteer een pagina

ETHOS

The House of Abundance biedt betoverende elite BDSM en SM diensten. Onze Dominatrices zijn professioneel, ervaren en experts in hun vakgebied.  Geen twee Dommes zijn gelijk en iedere ervaring uniek. Door ons uitgebreide intakeproces kunnen we jouw wensen goed afstemmen en je matchen met de juiste Dominatrix.

Onze dienstverlening is zeer divers en biedt alle mogelijkheden om je wildste fantasieën te vervullen; lees onder sessies wat wij allemaal doen.  

Working Model

Wij streven continue naar verbetering van onze dienstverlening. Door trainingen en regelmatige controles garanderen wij alleen de allerhoogste kwaliteit. We verwelkomen je graag in onze open minded gemeenschap.

Queer Vriendelijk

Wij zijn een queer vriendelijke onderneming met Dommes die zelf ook queer zijn. Wij verwelkomen alle lichamen, genders en expressies zonder oordeel. Werken met ons betekent dat je je verbindt aan onze onberispelijke normen en ons voortdurende streven naar perfectie. Wij houden ons uiteraard aan de strenge normen voor hygiëne, voor de veiligheid van onze Dommes en clientèle.

Of je nu mét ons wilt werken of je door ons wilt laten béwerken; bereid je voor op een ervaring die het allerbeste uit jezelf haalt.

you are welcome