Selecteer een pagina

SESSIONS

Find your inspiration

Welkom in de wereld van Bondage, Discipline, Submission en SadoMasochisme. Of je nu ervaren bent of voor het eerst een zinderende sessie gaat beleven,  onze professionele Dommes zijn er om je te begeleiden naar een fantastische ervaring.

De wereld van kink en BDSM is enorm gevarieerd. Misschien wil je een SM-sessie waarbij pijnprikkels centraal staan, mentale marteling óf de aanbidding van één van onze hemelse Dommes.

Kinks hebben tijd nodig om volledig te worden verkend en in het spel te worden ondergedompeld. Om een goddelijke ervaring te kunnen bieden nemen onze Dommes de tijd; we raden daarom een sessie van minimaal twee uur aan, zodat we ervoor kunnen zorgen dat onze ontmoeting al je verwachtingen overtreft.

Elke Domme is uniek

Elke Domme is uniek, met verschillende interesses, kinks en fetisjen. Tijdens het intakegesprek bespreken we je wensen en matchen we dit met de juiste Dominatrix. Op de persoonlijke pagina’s van onze Dommes zie je de diverse specialiteiten en wat zij wel en niet bieden. Heb je een voorkeur voor een Domme? Geef dit dan aan tijdens het intakegesprek.

Tenzij de sessie specifiek gericht is op Brat taming, wordt het uitdagen van de grenzen van een Domme niet getolereerd. Doe je dit toch, dan wordt de sessie beëindigd. De specifieke Dont’s van onze Dommes zijn niet onderhandelbaar, maar suggesties zijn bespreekbaar.  The House of Abundance biedt niet alleen BDSM-sessies aan, onze Dommes staan ​​ook open voor het faciliteren van verschillende rollenspellen.

Introductie

Een sessie begint met een kort gesprek tussen jou en je Domme zodat jullie ‘safewords’ en verwachtingen kunnen bespreken en duidelijke grenzen kunnen stellen. De Domme zal je daarna vragen om je op te frissen voordat hij/zij de scène instelt en in het spel duikt.

Sessies op locatie naar keuze is mogelijk, dit is bespreekbaar en zullen we overleggen tijdens het intakegesprek. Tegen een aangepast tarief zijn stellen welkom en is het mogelijk om een ​​dubbele Domme-sessie te boeken. Voor evenementen of kinkparty’s waarbij meerdere Dommes worden geboekt, hanteren wij speciale tarieven.

Twijfel je nog of wij jouw fantasie kunnen vervullen? Stuur ons dan een bericht en wij nemen contact met je op.

OUR DOMMES CANNOT BE RUSHED
for a truly exquisite experience, we take our time 

Intake

Het intake proces is bedoeld om te zorgen dat je wordt gematcht met de juiste Domme die aansluit op jouw wensen en fantasieën. Vul ons boekingsformulier in om een intakegesprek in te plannen, het gesprek duurt ongeveer 30 minuten. We gaan dieper in op je wensen voor een sessie dus bereid je hierop voor. Inspiratie nodig? Kijk dan even op de pagina’s van onze Dommes. Als het de eerste keer is dat je met dominantie speelt en je nog niet zeker weet wat jouw diepste wensen zijn, dan zullen we je bij elke stap begeleiden om zo je verlangens te ontdekken.

Heb je vaker geboekt bij ons, dan is een intakegesprek niet nodig.

Omdat wij sessies zorgvuldig voorbereiden verzoeken we je minimaal 48 uur vantevoren te boeken. Vragen over boekingen? Neem dan even contact met ons op.

Tarieven en Betaling

Een standaard sessie kost € 350,- per uur. Ons tarief is exclusief locatie. Mocht u een locatie voor de sessie door ons willen laten vastleggen, dan is dit mogelijk tegen een aangepast tarief. Wenst u iets extra’s dat niet in de standaardsessie zit, bespreek dit dan zeker tijdens uw intakegesprek.

Als er tijdens de sessie voorwaarden worden geschonden heeft de Domme het recht om de sessie te beeindigen. Zie onze Algemene voorwaarden voor meer informatie.

are you ready?